30,09,2023

Lajme

Raportohet se Njësia Speciale ka hyrë brenda manastirit të Banjskës

Njësia Speciale ka hyrë brenda në Manastirin e Banjskës, ku është ngujuar grupi kriminal i armatosur në komunën e...

Të fundit

3 vjet burgim ndaj të pandehurit I.J., për veprat penale rrezikimi i trafikut me fatalitet dhe mosdhënia e ndihmës

Ferizaj, 28 shtator 2023 - Gjykata Themelore në Ferizaj, ka shpall aktgjykim dënues ndaj të pandehurit I.J. i akuzuar sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelore...

Editorial

Teknologji

Reklamaspot_img

Lexo patjetër

- Advertisement -spot_img

Music

Sport News