Uncategorized

Vendimi për ”Lagjen e Trimave” vjen në dhjetor


Publikuar më:


Të akuzuarit në rastin 'Kumanova' gjatë procesit gjyqësor në Shkup

Për dëshmitë mbrojtja nuk ka mundur të sjell material shtesë që do të kishte kundërshtuar dëshmitë dhe faktet e MPB-së.

Nga gjyqësori parashikojnë që vendimi për ”Lagjen e Trimave” do të duhet të sillet deri në fund të muajit dhjetor. Atëherë do të prezentohen edhe vendimet për 37 të akuzuarit për terrorizëm

The post Vendimi për ”Lagjen e Trimave” vjen në dhjetor appeared first on Lajminet.

Comments
To Top