03,12,2023

KEDS paralajmëron edhe për nesër ndërprerje të rrymës

Must Read

 

KEDS njofton se nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrike në disa pjesë të rajonit të Ferizajt.

Ferizaj

Më datë : 15.06.2016 ( e Mërkure ) në  TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçët :

  • Dalja 10 kV Fshatrat – Voskopojë (Kodi :40043001) nga ora :  08:30 deri ne ora : 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Bobi (një pjesë) , Trupaja , Kovaçeci , Nikaj , Malzezi , Provoli , Dubrava , Vataj e Epërme .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punëve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it , Ndërrimii bazave dhe siguresave të TL në Trafoshtylla si dhe Vendosje e Shkarkuesëve TL.

Më datë : 15.06.2016 ( e Mërkure )  në  TS 110/35/10 kV Ferizaj (Bibaj) do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi Fshatrave (Dardania) (Kodi: 40000002 )    nga ora :  09:30 deri ne ora : 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Bibaj , Dardani , Sojeve , Zllatar , Fshati i Vjeter ( pjeserishte) .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it , Ndërrimi i Transformatorit te mbingarkuar .

Më datë : 15.06.2016 ( e Mërkure )  në  TS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Gaçka (Kodi : 40042002 )     nga ora :  13:30 deri ne ora : 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Greme , Gaçka , Semaja , Burrniku , Bajnica , Kashtanjeva , Prushaj , Sllatina e Lepencit , Konsumatoret Komercial :

TS Afrim Tafa – Baic (Fabrika e Ujit) , TS Gurthysi 7 Shtatori Isa Vishi .

 

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it , Ndërrimi i Transformatorit te mbingarkuar .

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img