28,05,2024

FerizajPress

Shpallë të pavlefshne dëftesën e shkollës fillore

Suela Asani nga Ferizaj shpallë të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore, lëshuar nga SHFMU "Ahmet Hoxha" në Ferizaj

Shpallë të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme

Razim Karaliti nga fshati Zllatar, komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Diplomën e shkollës së mesme lëshuar në Shkollën e Mesme Teknike "Pjetër Bogdani" në Ferizaj

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër e moshës 19 vjeçare, e cila rreth orës 08:00 dyshohej se ishte rrëmbyer me forcë në Fushë Kosovë nga i...

Shpallë të pavlefshme certifikatën e biznesit

Nuhi Sopaj nga Ferizaj shpallë të pavlefshme Certifikatën e biznesit "NUHI SOPAJ B.I" me NUI:811342831, lëshuar nga ARBK

Policia kap shoferët me dronë në vijë të plotë, 200 euro gjobë dhe heqje e patentë-shoferit për 3 muaj

Policia ka njoftuar se në rrugën magjistrale Ferizaj-Viti, saktësisht në fshatin Gërlicë të Ferizajt ka ndaluar dy shoferë, njëri shtetas i Kosovës dhe tjetri shtetas i huaj, të cilët me veturat e tyre kanë bërë tejkalim në vijë të...

Shpallë të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme

Bajram Kurtaj nga Ferizaj shpallë të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme, lëshuar në Shkollën e Mesme Teknike "Pjetër Bogdani" në Ferizaj

Shoferi në Ferizaj gjobitet me 500 euro dhe i konfiskohet vetura

Policia e Kosovës sot rreth orës 18:50 në rrugën “Driton Islami” në Ferizaj ka ndaluar shoferin A.G. (24), i cili ka drejtuar veturën nën masën mbrojtëse, ku me ligjin e ri për trafikun parashihet gjobë, vazhdim i masës mbrojtëse,...

“I Traumatizuar”, edhe një film nga skenaristi ferizajas Shkelzen Marevci

Filmi "I Traumatizuar" një skenar i shkruar nga shkrimtari dhe skenaristi Shkelzen Marevci, skenar që trajton dukurinë më të rëndë të kohës, dhunën në familje. Filmi "I Traumatizuar" shfaq një ngjarje të rëndë në një familje, ku babai...

Shpallë të mbyllur Biznesin

Alban Ahmeti nga Ferizaj shpallë të mbyllur biznesin, “Gjithçka Kastrati” SH. P.K me NUI: 811390103 lëshuar nga ARBK Njoftohen të gjithë klientët se kompania: “Gjithçka Kastrati” SH. P.K me NUI: 811390103, Ferizaj , ka marrë vendim të shuaj biznesin...

Shpallë të pavlefshme Certifikatën e shkollës së mesme

Almira Mehmeti nga fshati Talinoc i Jerlive, komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Certifikatën e shkollës së mesme . lëshuar në IAAP "Zeenel Hajdini" në Ferizaj

About Me

38606 POSTS
0 COMMENTS
- Advertisement -spot_img

Latest News

Shpallë të pavlefshne dëftesën e shkollës fillore

Suela Asani nga Ferizaj shpallë të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore, lëshuar nga SHFMU "Ahmet Hoxha" në...
- Advertisement -spot_img