03,12,2023

Federata e Çiklizmit të Kosovës mirënjohje QKMF-së për kontributin e dhënë në garat e çiklizmit

Must Read

Federata e Çiklizmit të Kosovës për kontributin e dhënë në garat e çiklizmit të mbajtura në Ferizaj, nderoi me mirënjohje Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, Shërbimin Emergjent Primar dhe Shërbimin e Autoambulancave. Mirënjohjet u dorëzuan nga kryetari i Federatës së Çiklizmit të Kosovës, z.Avni Nuha, ndërsa u pranuan nga UD e drejtorit të QKMF – së, Dr. Ibadete Bucaliu – Ismajli dhe ekipi i Shërbimit Emergjent. Pjesëmarrja e ekipeve të QKMF – së në garat e çiklizmit, ashtu si edhe në sportet e tjera, është një angazhim tanimë i rregullt.

13445500_1130233357018517_4581561243193995161_n 13445350_1130233580351828_8113243893378925389_n 13466052_1130233257018527_2417478057175813237_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img