Uncategorized

Rishfaqet Shukriu, Kushtetuesja pranon shqyrtimin e kërkesës së tij


Publikuar më:


Shukri Xhelili

Shukri Xhelili është shkarkuar me vendim qarkullues nga Këshilli i Ministrave, por ai ka vendosur që ta ankimojë shkarkimin.

Gjykata Kushtetuese do ta shqyrtojë kërkesën e tij dhe pritet që në muajt në vijim të marrë një vendim për shkarkimin e Xhelilit.

The post Rishfaqet Shukriu, Kushtetuesja pranon shqyrtimin e kërkesës së tij appeared first on Lajminet.

Comments
To Top