Uncategorized

Refugjatët sirianë ia refuzojnë azilin Shqipërisë


Publikuar më:


Refugjatet, Foto Ilustrim

Ai do të jetë vendstrehimi i tyre deri në momentin e rikthimit në Greqi, pasi refuzuan azilin në Shqipëri.

Gjatë marrjes në pyetje nga specialistët e sektorit kufitar të policisë së Korçës, sirianët deklaruan gjithashtu se nuk kishin qëllim të ndalonin në Shqipëri dhe se më parë kishin qenë pjesë e kampit të Idomenit në Selanik. /TCh

The post Refugjatët sirianë ia refuzojnë azilin Shqipërisë appeared first on Lajminet.

Comments
To Top