Uncategorized

Presidenti Ivanov tërheq të gjitha faljet


Publikuar më:


Gjorge Ivanov

 

Pas tërheqjes së faljeve për 22 politikanë gati një javë më parë, sot ai tërhoqi edhe faljet për 33 të tjerë.

Sipas komunikatës, Ivanov thekson se “ndryshe nga 12 prilli, sot kemi një realitet të ri në Maqedoni, në kushte të kërcënimeve të jashtme dhe rreziqeve të sigurisë, por vendi ka institucione të cilat mund t’i bëjnë ballë edhe këtyre sfidave”.

The post Presidenti Ivanov tërheq të gjitha faljet appeared first on Lajminet.

Comments
To Top