03,12,2023

Ringritja e ngadalshme e Lagjes së Trimave

Must Read

 

Që nga 9 dhe 10 maji i vitit të kaluar, përveç kanalizimit i cili tashmë është drejt përfundimit, ende mungon rrjeti i ujësjellësit dhe asfaltimi i rrugës.

Banorët thonë se janë të lodhur nga vonesat dhe nga moszgjidhja e problemeve. Shumë familje, shtëpitë e të cilëve u shkatërruan vitin e kaluar në “Lagjen e Trimave” për shkak të mospërfundimit të punimeve infrastrukturore nuk kanë mundur ende të kthehen nëpër shtëpitë e tyre, sidomos për shkak të mungesës së rrjetit të kanalizimit dhe ujësjellësit./Alsat.M

The post Ringritja e ngadalshme e Lagjes së Trimave appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img