Uncategorized

Policja shqiptare abuzon me gjobën dhe ikën me vrap (Video)


Publikuar më:


Por në fletën e gjobës, ajo ka shkruar që drejtuesi i mjetit nuk ishte prezent. Kur vajza e gjobitur pa këtë gënjeshtër të shkruar te gjoba, menjëherë nxorri celularin duke i kërkuar llogarinë polices që largohej me shpejtësi, e ndërgjegjshme se kishte gabuar.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=leKTldYvoDU?feature=oembed&w=640&h=480]

The post Policja shqiptare abuzon me gjobën dhe ikën me vrap (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top