Uncategorized

Panariti: Ndalimi i mallrave të Shqipërisë nga Maqedonia, shkelje e CEFTA-s


Publikuar më:


Edmond Panariti

Në një bisedë telefonike me homologun e tij në Shkup, Panariti ka informuar Maqedoninë se po shkel marrëveshjen e CEFTA-s, e nënshkruar nga të dyja vendet për qarkullimin e mallrave.

Nga ana tjetër, këto veprime, thotë ministri Panariti, bien ndesh me frymën e bashkëpunimit dhe njësimit të standardeve.

Në fund, Panariti ka deklaruar se pala shqiptare do të ankimojë bllokadën maqedonase për mallrat shqiptarë.

The post Panariti: Ndalimi i mallrave të Shqipërisë nga Maqedonia, shkelje e CEFTA-s appeared first on Lajminet.

Comments
To Top