22,04,2024

Shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme

Must Read

Besim Amini nga Ferizaj shpallë të pavlefshme Dëftesat e shkollës së mesme , lëshuar në IAAP “Zenel Hajdini”në Ferizaj

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjen kuletën me 320 euro, qytetari nga Ferizaj e dorëzon në polici

Një qytetar nga Ferizaj ka gjetur një portofol me para dhe ka dorëzuar atë në polici. Policia njofton se në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img