19,04,2024

Shpallë të pavlefshme Certifikatën e Aftësimit Profesional

Must Read

Leutrimn Gashi nga fshati Begracë, Komuna e Kaçanikut shpallë të pavlefshme Certifikatën për kryerjen e Aftësimit Profesional nga QAP në Ferizaj

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img