Uncategorized

LSDM nuk do të marr pjesë në zgjedhje?


Publikuar më:


Lideri i LSDM-se, Zoran Zaev

 

“Ne kemi ndjekur seancën publike. E di që edhe më tutje vazhdojnë kontaktet, komunikimet dhe ngjashëm. Do t’i shohim faktet dhe argumentet të cilët janë në dispozicion dhe njëra nga vendimet më të mundura është tërheqja e tyre, por sapo të marrim vendimin do të ju informojmë”, ka deklaruar Zoran Zaev.

The post LSDM nuk do të marr pjesë në zgjedhje? appeared first on Lajminet.

Comments
To Top