Show Biz

Labi befason: Trump nuk është më i aftë se Albin Kurti


Publikuar më:


Këngëtari, njëherit deputeti Labinot Tahiri ka folur sot rreth zhvillimeve të fundit të politikës globale në botë, madje ka marrë disa krahasime të lehta Kosovë-SHBA.

Labi ka deklaruar sot se presidenti i SHBA’së, Donald Trump është më i dobët se lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

“Donald Trum nuk është më i aftë se Albin Kurti”, ka thënë Labi duke marrë shembuj edhe artistë të tjerë të aftë dhe duhet të merren me politikë, shkruan Gazeta Metro.

Labi këtë krahasime i ka marrë duke folur për zhvillimet e fundit globale, ka thënë se politikanë të mirë ka edhe në Kosovë, e jo vetëm në vendet e tjera të botës.


To Top