Show Biz

Mbresa: Dajt e mi janë të çmendur pas futbollit, e shikojnë “live” çdo ndeshje të Shqipërisë


Publikuar më:


Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Mbresa bashkë me Stresin e Brunon kanë diskutuar rreth ndeshjeve futbollistike dhe tifozerisë që bëhet kur luajnë shqiptarët.

Kësisoj, Mbresa ka marrë shembull dajtë e saj, për të cilët ka thënë se janë shumë të apasionuar mbas shikimit të ndeshjeve ‘live’.
“Dajt e mi janë shumë të çmendur për futboll, çdo ndeshje të Shqipërisë shkojnë, të gjithë”, ka thënë ajo.

E lidhur me këtë, Stresi e ka propozuar Mbresën që t’ua jep dajëve të saj, numrin e tij të telefonit, pasi që sipas tij, kur ata të vijnë në Tiranë për të shikuar ndeshjet e Shqipërisë në futboll, rep artisti do t’ua rezervojë një vend special në stadium.

“Bravo ju qoftë. Kur të jenë në Tiranë ua jep numrin tim dhe ua bëj një vend kryevepër. Do t’i respektoj unë”, ka thënë Stresi pos tjerash.

“Bravo ju qoftë. Kur të jenë në Tiranë ua jep numrin tim dhe ua bëj një vend kryevepër. Do t’i respektoj unë”, ka thënë Stresi pos tjerash.

To Top