Uncategorized

Komunistët përkujtojnë 5 Majin me foto të Enver Hoxhës (Foto)


Publikuar më:


Me foto të Enver Hoxhës, dhe pankarta “Rroftë Partia Komuniste”, ata janë përkulur me grushtin lart para monumentit “Nëna Shqipëri”.

Partia Komuniste e Shqipërisë vendosi kurora me lule te varrezat e dëshmorëve. Të pranishmit pohuan se do t’u qëndrojnë përjetë besnik idealeve të lirisë.

The post Komunistët përkujtojnë 5 Majin me foto të Enver Hoxhës (Foto) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top