Uncategorized

Greqi: Evakuohen dy kampe të tjera emigrantësh


Publikuar më:


“Në dy kampet ishin mbledhur rreth 1 900 emigrantë, të ardhur kryesisht nga Maroku, Algjeria dhe Pakistani”, theksoi policia lokale.

Ndërsa dje policia kishte proceduar, larg medias, me evakuimin e një kampi me rreth 1000 migrantë pranë Polykastro-s, rreth 20 kilometra nga kufiri me Maqedoninë.

Këto tre kampe të improvizuara ishin rritur pas shpërbërjes së kampit të Idomenit që ndodhej më në veri, ku ishin strehuar rreth 4 000 emigrantë, pranë kufirit me Maqedoninë.

The post Greqi: Evakuohen dy kampe të tjera emigrantësh appeared first on Lajminet.

Comments
To Top