Show Biz

2Ton dhe Dhurata në lidhje? Këto fakte janë të pabesueshme (Foto)


Publikuar më:


Duket se kemi edhe një çift të ri në skenën e muzikës sonë.

Janë këta Dhurata Dora dhe 2 Ton që sipas një fansi mund të jenë në lidhje pasi që tekstet e tyre dhe titujt e tyre të këngëve janë sikurse mesazhe që ata ja dërgojnë njëri tjetrit.

E kjo histori lind që nga kënga e parë që ata dy bën bashkë në vitin 2012 “S’ka limit”, një këngë që flet për lidhje të VIP-ve.

Pasi që kjo këngë nuk përmendet shumë nga të dy këngëtarët mandej nisi një luftë interesante tekstesh që duket se këta dy këngëtarë shkëmbejnë mesazhe nëpërmes këngëve të tyre. Për më shumë shikojeni krahasimin që e ka bërë në koment fansi i tyre.

2ton dhurata dora

Comments
To Top