17,07,2024

Kandidatët që garojnë për ta zëvendësuar Gruevskin në krye të VMRO-së

Must Read

Ajo që me dekretimin e kryeministrit Emil Dimitriev ka pesë zëvendëskryeministra në VMRO-DPMNE kuptohet si një nismë zyrtare e fushatës për prani më të madhe të Poposkit dhe Todorovit në mesin e anëtarësisë së partisë dhe në mesin e qytetarëve.

“Kush do të kaloje më mirë te populli, te anëtarësia, ai do të propozohet për kryetar të VMRO-DPMNE-së. Gruevski dhe njerëzit e tij nga Komiteti Qëndror, përkrahjen më të madhe ia japin Nikolla Poposki, i cili perceptohet si një funksionar i papërlyer dhe person që komunikon mirë me bashkësinë ndërkombëtare dhe partnerët strategjik të Republikës së Maqedonisë”, thonë burimet partiake për portalin sdk.mk.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img