23,07,2024

Jovanoviq kërkon nga Beogradi zyrtar të pranojë gjenocidin në Srebrenicë

Must Read
Çedomir Jovanoviq

“Serbia do të vazhdojë të mbajë barrën e vrasjes së boshnjakëve të pafajshëm në Srebrenicë, përderisa nuk kërkon fatin dhe paqen në mesin e boshnjakëve, të cilët më 11 korrik, kriminelët serbë i vranë të gjithë”, transmeton lajmi.net.

Ai ka shtuar se rruga deri te kjo është shumë e vështirë, por e vlefshme.

“Liria dhe nderi i popullit tim varet nga gatishmëria jonë për të marr përgjegjësinë dhe t’i gjykojnë krimet e kryera dhe politikën e cila udhëhiqej në emrin tonë”, ka thënë Jovanoviq, transmeton lajmi.net dhe shton se “vetëm kështu mund të kërkojmë faljen në Bosnje dhe paqe për të gjithë ne, boshnjkët, serbët dhe kroatët”./lajmi.net

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img