Uncategorized

Zaev: Mund të na arrestojnë por s’mund të na trembin


Publikuar më:


Lideri i LSDM-se, Zoran Zaev

 

Sipas Zaev, prokuroria mund të ngre padi penale por arrestimi i anëtarëve të partisë E Majta është e tepërt.

“Mund të na arrestojnë por s’mund të na trembin”, ka thënë Zaev, transmeton Zhurnal.

Zaev i ka bërë thirrje BE-së që sanksionet e pritshme t’i drejtojë kundër individëve dhe jo kundër popullsisë.

Përndryshe, Zaev sot pat një takim me përfaqësues të luftëtarëve të LNÇ-së të cilët iu bashkangjitën frontit opozitar.

The post Zaev: Mund të na arrestojnë por s’mund të na trembin appeared first on Lajminet.

Comments
To Top