Uncategorized

Vazhdojnë hetimet për vdekjen e gjashtëvjeçarit nga Kumanova


Publikuar më:


9

Ekspertiza do të bëhet në Fakultetin e maqinerisë në Shkup dhe duhet t’i vërtetojë shkaqet që sollën deri te fatkeqësia.

Me urdhër të prokurorit publik përgjegjës, ashensori është izoluar tërësisht, si edhe është urdhëruar prani policore. Në të njejtën kohë, prokurori ka urdhëruar marrjen e dokumenteve të plota të fimrës përgjegjëse për servisimin e ashensorit, si edhe mbledhjen e dokumenteve tjera të nevojshme për ta ndriçuar rastin.

The post Vazhdojnë hetimet për vdekjen e gjashtëvjeçarit nga Kumanova appeared first on Lajminet.

Comments
To Top