Uncategorized

Turqia nuk ka të ndalur, tani suspendon 95 policë


Publikuar më:


Rreth 80.000 të punësuar në polici, ushtri, gjyqësor dhe shërbime publike janë larguar ose janë pezulluar nga punët e tyre pas grusht shtetit të dështuar ushtarak më 15 korrik, transmeton lajmi.net.

Këshilli Suprem Ushtarak i Turqisë, i cili mblidhet dy herë në votë do të mbajë takimin e dytë në fund të muajit gusht.

Takimi do të kryesohet nga kryeministri Binali Jildirim. /Lajmi.net/

Comments
To Top