Uncategorized

Turistët s’mund të marrin më me vete specat dhe domatet në Greqi


Publikuar më:


Është fakt i njohur se shumë nga turistët e rajonit, si nga Maqedonia dhe Serbia, që shkojnë për pushime në Greqi me vete bartin sasi të mëdha ushqimi për shkak të çmimeve të larta në marketet dhe restorantet lokale. Tani kjo s’do të mund të bëhet më për shkak të ligjit të cilit u referohen nëpunësit grekë se çdo ushqim që s’e ka origjinën nga Bashkimi Evropian, e përveç kësaj edhe s’është i vakumuar, kanë të drejtë ta konfiskojnë.

Ligje të ngjashme tashmë ekzistojnë në Mal të Zi dhe në Kroaci.

Dispozita e këtillë është në fuqi prej më herët, por Greqia mbyllte njërin sy. Por, kriza financiare e bëri të vetën dhe tani kërkojnë mënyrë për t’i shtyrë turistët që të shpenzojnë sa më shumë derisa janë me pushime.

The post Turistët s’mund të marrin më me vete specat dhe domatet në Greqi appeared first on Lajminet.

Comments
To Top