Shëndetësi

Tajlanda ka projektuar një pjatë që thith kaloritë e tepërta teksa ju hani


Publikuar më:


Tajlanda ka projektuar një pjatë që pretendohet se heq 30 kalori nga çdo vakt. Ajo quhet “AbsorbPlate” dhe është një përpjekje për të trajtuar problemin e obezitetit në këtë vend.

 

https://youtu.be/A75YCBz9wv0

Comments
To Top