03,12,2023

Syri bionik kthen shikimin e një personi të verbër prej 40 vjetësh

Must Read

John Jameson mund të mos ketë besuar në mrekulli një vit më parë, por përmirësimet e shkencës moderne janë siguruar që ai të besojë tani. Ky njeri nga Teksas ka qenë i verbër për më shumë se 40 vjet pas një infeksioni agresiv që i mori shikimin. Jameson kohët e fundit po pajtohej me paaftësinë e tij dhe po mundohej të nxirrte më të mirën nga situata e tij. Por ai kohët e fundit ka një opinion tjetër për jetën—fjalë për fjalë—një operacion revolucionar që përfshinte implantimin e një syri bionik ka rikthyer shikimin e tij më herët këtë vit.
Kjo procedurë e rrallë ka marrë aprovimin e FDA në SHBA vetëm kohët e fundit, dhe janë vetëm disa doktorë të aftë të kryejnë këtë ndërhyrje komplekse. Gruaja e Jameson mësoi për këtë ndërhyrje ndërkohë që kërkonte dhe gjeti një nga pak doktorët të aftë për të performuar këtë procedurë në Shreveport, Louisiana.
Jameson ka thënë që ai përjetoi disa vizione të dyfishta në fillim që vazhdojnë të ndikojnë në shikimin e tij të ri të rikuperuar, por vizioni bëhet gjithmonë edhe më i qartë çdo ditë teksa truri i tij përshtatet me implantin.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img