Uncategorized

Shtyhet seanca për ‘Grupin e Kumanovës’


Publikuar më:


Të akuzuarit në rastin 'Kumanova' gjatë procesit gjyqësor në Shkup

Lajmin e ka konfirmuar njëri prej avokatëve mbrojtës, Mefail Asllani.

“Seanca është anuluar për 14 korrik. Dem Shehu ka marr infektim bakterial dhe nuk ka qenë në gjendje që të udhëtojë, kjo ishte arsyeja e shtyrjes së seancës së sotme”, tha avokati Asllani.

Sot ishte caktuar vazhdimi i seancës gjyqësore për rastin Kumanova, me leximin e deklaratave të dëshmitarëve mbrojtës.

.

Comments
To Top