18,06,2024

Sot protestohet në Maqedoni

Must Read

Nga ana tjetër lëvizja civile “E dua Qendrën Tregtare të Qytetit të Shkupit (QTQ)” ka paralajmëruar se do t’i bashkëngjitet protestës së “Revolucionit shumëngjyrësh”.

Që dy lëvizjet do të bëjnë thirrje për protestë të përbashkët për lirimin e QTQ-së, Operës dhe Baletit Maqedonas (OBM) dhe Bibliotekës Universitare Nacionale “Shën Klimenti i Ohrit” nga Baroku. Nga iniciativat qytetare thonë se thirrja për luftë në rrugë ka ardhur pasi që shumë persona kanë kërkuar reagim për barokizimin e paralajmëruar të QTQ-së.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img