Uncategorized

Shqiptaro-anglezi që lufton krah ISIS-it


Publikuar më:


Xhihadisti me prejardhje nga Shqiperia

Xhihadisti shpërtheu në foto pro sulmeve në rrjetin Istagram në muajin mars. I njohur si  Abu Waqqas el-Albani, ai thotë se është nga Shqipëria, por para se të shkonte në Irak për të luftuar me ekstremistët ka jetuar në Britaninë e Madhe.

Në komente të forta, xhihadisti shkruante se një varg qelizash të ISIS-t janë të gatshëm të kryejnë shpërthime me bomba.

MailOnline ka hetuar Abu Waqqas dhe mëson se ai është shtetas britanik me prejardhje shqiptare, i cili ka jetuar në veri të Londrës, por tani është i kënaqur me jetën e një terroristi në Irak.

Xhihadisti me flotë të gjata shpenzon jo pak kohë për postimin e selfieve në rrjetet sociale dhe pa dyshim as armët nuk mbeten pas dhe këshillat që duhet të ndjekin të tjerët.

Për herë të parë, janë publikuar fotografitë e fytyrës së Abu Waqqas. Në Istagram, ai fton ndjekësit e tij që të kryejnë vrasje me pretendimin se akte të tilla janë të lejuara.

image004.png
image004.png
image013.png
image013.png
image009.png
image009.png
image026.png
image026.png
image029.png
image029.png

 

The post Shqiptaro-anglezi që lufton krah ISIS-it appeared first on Lajminet.

Comments
To Top