Uncategorized

Shqiptari i burgosur var veten me lidhëset e këpucëve


Publikuar më:


Ngjarja raportohet nga vendase që nuk bëjnë të ditur emrin e tij apo dënimin që kishte për të vuajtur.

Sipas tyre ai ishte një i burgosur model, dhe që nuk kishte sjellë asnjëherë shqetësime për autoritetet e burgut.

Sipas “Roma Today” pak më parë, ishte takuar me familjarët dhe se kishte pasur një sinjal të një paqëndrueshmërie mendore në momentin kur, disa ditë më parë, ai kishte braktisur punën që bënte brenda burgut, në një impiant për përpunimin e kafesë.

Një i burgosur shqiptar rreth 50 vjeç u gjet i vetëvarur në qeli në burgun Rebibbia-s në Itali.

The post Shqiptari i burgosur var veten me lidhëset e këpucëve appeared first on Lajminet.

Comments
To Top