22,06,2024

Dikur “plazhe” , sot deponi

Must Read
Shkupi

Këto plazhe për të cilat u harxhuan miliona denarë asnjëherë nuk u vunë në funksion. Qytetarët e anketuar asnjëherë nuk i kanë shfrytëzuar plazhet dhe as që e kanë në plan, sipas tyre uji i pistë dhe lokacioni e kanë bërë që ata as mos të mendojnë të shtrihen në mes të qytetit për të marr reze dielli.

“Jo nuk e kam shfrytëzuar asnjëherë, jo në këtë vend, duhet të investonin në Saraj, tash është shumë nxehet ka nevojë, po jo këtu”.

“Asnjëherë nuk i kamë shfrytëzuar dhe asnjëherë se kam në plan, është një lum i ndotur dhe si mund ta shfrytëzosh kur mund të infektohesh”.

Nga ana e qytetit të Shkupit gjatë ditës së sotme ishin të pakapshëm për të sqaruar se çfarë do të ndodhë me plazhet të cilat sipas qytetarëve janë jo-funksionale.

The post Dikur “plazhe” , sot deponi appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img