Show Biz

Shqipëria 12 pikë Australisë, këngëtarja bën shqiponjën për të falënderuar 


Publikuar më:


Votat nga juria në Eurovision janë prezantuar në mënyrën tashmë të njohur të festivalit.

Fillimisht janë dhënë pikët nga 1 deri në 10 për shtetet përkatëse nga secili shtet një nga një, e më pas pikët maksimale janë prezantuar nga përfaqësuesit e jurisë së shteteve.

Juria e Shqipërisë ka vendosur që me 8 pikë të vlerësojë këngën e Italisë, 10 këngën e Francës ndërsa 12 pikë i ka dhënë për këngën e Australisë, shkruan lajmi.net.

Kur përfaqësuesi nga Shqipëria ka treguar pikët maksimale, prezantuesja e Australisë, Dami Im është gëzuar shumë dhe ajo menjëherë ka bërë me duar shqiponjën, për të falënderuar Shqipërinë./lajmi.net

 

Comments
To Top