Uncategorized

Shqipëri: Prindërve të dhunshëm, u merren fëmijët


Publikuar më:


Dhuna ndaj fëmijëve, Ilustrim

Këtë parashikon drafti i ri për mbrojtjen e fëmijëve, bëri me dije sot ministri i Mirëqenies Sociale, Blendi Klosi.

Drafti i përgatitur nga MMSR, pritet të prezantohet nesër, me rastin e Ditës së Fëmijëve.

“Mësuesit dhe psikologët e shkollave, punonjësit e institucioneve shtetërore apo të përkujdeset të fëmijëve publik apo privat kanë për detyrë të raportojnë për çdo rast të dhunës ndaj fëmijëve”, tha Klosi gjatë mbledhjes së Këshillit Kombëtar për Fëmijët.

The post Shqipëri: Prindërve të dhunshëm, u merren fëmijët appeared first on Lajminet.

Comments
To Top