Uncategorized

Shkup: Demolohen institucionet, burgosen shumë protestues (Video)


Publikuar më:


Shkup

Protestuesit kanë thyer dritaret e zyrës së kryetarit të shtetit Ivanov, zyrës së ministrisë së drejtësisë, parlamentit dhe kanë gjuajtur qeverinë e Maqedonisë.

Policia ka provuar të ndaloj protestuesit por pa sukses pasi ata kanë thyer disa herë kordonin e policisë.

Protestat u organizuan nga 85 OJQ të cilët bërtasin ”Pa drejtësi ska qetësi”./Telegrafi/

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bES8iDmVg7g?feature=oembed&w=640&h=360]

Protesta 135Protesta 134Protesta 133Protesta 132Protesta 131Protesta 136

The post Shkup: Demolohen institucionet, burgosen shumë protestues (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top