Uncategorized

Shkolla e Policisë: Emrat e aplikantëve që do t’i nënshtrohen kontrollit mjekësor


Publikuar më:


Në garë kanë mbetur 300 aplikantë 240 meshkuj dhe 60 femra, të përzgjedhur në rend zbritës nga rezultatet e pikëve të grumbulluara në të gjitha fazat e konkurrimit. /oranews

Për të parë listën klikoni këtu

The post Shkolla e Policisë: Emrat e aplikantëve që do t’i nënshtrohen kontrollit mjekësor appeared first on Lajminet.

Comments
To Top