21,05,2024

Protesta në Shkup zhvendoset para Gjykatës

Must Read

Qëllimi është Gjykata Themelore Shkup 1, e cila për dy aktivistët e partisë ‘E Majta’ Zdravko Saveski dhe Vladimir Kunovski kanë përcaktuar masë arresti shtëpiak dhe konfiskimin e pasaportave. Ata janë të dyshuar për përfshirje në një protestë dhe demolim të zyrave të presidentit George Ivanov.

Në rrugën për në gjykatë, protestuesit kanë hedhur ngjyrë edhe në ndërtesën e Ministrisë së Punëve të Jashtme.

The post Protesta në Shkup zhvendoset para Gjykatës appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img