Uncategorized

Shesheli nga Haga në Parlament


Publikuar më:


Vojislav Sheshel

Ultranacionalisti Sheshel u lirua nga Tribunali Ndërkombëtar i Hagës nga të gjitha akuzat për krime lufte që ishin ngritur ndaj tij.

Aktualisht, atij i është ndaluar hyrja në Kroaci dhe Kosovë. Të dyja shtetet kanë paralajmëruar arrestimin e tij nëse ai provon të hyjë në ndonjërën prej vendeve, transmeton KosovPress.

Megjithëse nga mediat serbe u raportua për një përqindje më të madhe nga ana e SNS-së, partisë së kryeministrit serb Aleksandër Vuçiq, ndërkaq Partia Progresive e Serbisë (SNS), sipas rezultateve preliminare të CeSID-it, ka marrë shumicën e votave, me një përqindje prej 51.8 për qind. /KosovaPress/

The post Shesheli nga Haga në Parlament appeared first on Lajminet.

Comments
To Top