Uncategorized

Saimir Tahiri pjesë e Iluminatit? (Foto)


Publikuar më:


Simboli i Iluminatit

Pas një tatuazhi të vjetër që ai ka këmbë, një diell, sot ka zbuluar edhe një të ri që lidhet me disa simbole të sektit Illuminati. Emri Illuminati është përdorur shpesh në teoritë e konspiracionit për grupe që kontrollojnë botën. Në një kërkim të thjeshte rezulton se organizimi i sektit ishte i ngjashëm me atë masonik, pati strukturë piramidale dhe shkallë të ndryshme të inicimit të cilat përgjigjej në një ndërgjegjësim progresiv të sekretet e sektit dhe një fuqi më të lartë.

Në këmbën e djathtë duket një piramidë si dhe disa simbole që kuptimin e tyre vetëm ministri Tahiri ua di. Ky detaj është vënë re gjatë ndeshjes se sotme mes deputetëve dhe ministrave përballë diplomatëve.

screenshot-28_1467839393-4451874 13624590-10209039426638380-996406135-n_1467839413-1636314 13615035-494420484095872-5883095841747156339-n1_1467839400-9070749

.

Comments
To Top