Show Biz

Rrahim Rexhepi “Rraha” rikthehet në skenë me albumin “Gëzuar Dasmorë”


Publikuar më:


Rrahim Rexhepi ditë më parë përmes albumit me këngë dasmash është rikthyer në skenë pas një pauze të gjatë.
Rraha ka publikuar albumin “Gëzuar Dasmorë” i cili përbëhet prej 12 këngësh.
Deri në vitin 1990 muzikën e kisha pasion ,por me gjendjen e cila u krijua atë kohë jeta na shtyri që të gjejmë rrugë tjera të mbijetesës dhe më bëri që muzikën ta lë pak anash edhe pse kurrë nuk e kam braktisur,thotë Rrahimi.
Albumi prej 12 këngësh me motive dasmash u përgatit me ndihmën edhe të Artan Mezinit, me sint, Mustafë Bajramit me saksofon ndërsa realizimi u bë studio Arti Rec në Ferizaj.
Edititimi i albumit është bërë nga Produksioni muzikor “Ximi-T” në Ferizaj
Albumi fillon me këngën “Gëzuar Dasmorë” të cilën Rraha e ka realizuar edhe me videoklip si dhe kënga “Moj Ferizajlike” të ciln këngëtari e ka më për zemër.


Comments
To Top