Uncategorized

Rekomandime për shkak të temperaturave jashtëzakonisht të larta


Publikuar më:


“Për këtë qëllim, rekomandohet që të vishet veshje adekuate e lehtë, të mos qendroret gjatë në ekspozim direkt në diell, ndërsa të sëmurit kronikë rregullisht ta marrin terapinë e caktuar”, thuhet në kumtesën e Ministrisë së Shëndetësisë.

Sipas paralajmërimit të meteo-alarmit nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike, sot dhe në dy ditët e ardhshme gjithë territori i shtetit të Maqedonisë do të përfshihet me temperatura më të larta nga e zakonshmja për këtë periudhë të vitit dhe do të lëvizin në interval prej 25 deri në 32 gradë.

The post Rekomandime për shkak të temperaturave jashtëzakonisht të larta appeared first on Lajminet.

Comments
To Top