Uncategorized

Protesta në Shkup zhvendoset para Gjykatës


Publikuar më:


Qëllimi është Gjykata Themelore Shkup 1, e cila për dy aktivistët e partisë ‘E Majta’ Zdravko Saveski dhe Vladimir Kunovski kanë përcaktuar masë arresti shtëpiak dhe konfiskimin e pasaportave. Ata janë të dyshuar për përfshirje në një protestë dhe demolim të zyrave të presidentit George Ivanov.

Në rrugën për në gjykatë, protestuesit kanë hedhur ngjyrë edhe në ndërtesën e Ministrisë së Punëve të Jashtme.

The post Protesta në Shkup zhvendoset para Gjykatës appeared first on Lajminet.

Comments
To Top