Uncategorized

Prokurorja Speciale Fetai porosi kërcënueseve: Drejtësia do t’iu kapë


Publikuar më:


 

Ajo pati një mesazh për të gjithë ata që drejtojnë kërcënime dhe pengojnë punën e Prokurorisë Speciale.

“Ditëve të fundit janë shtuar porositë, kërcënimet dhe metodat e ndryshme ndaj institucionit tonë. Porosia ndaj atyre që pengojnë punën dhe kërcënohen prokurorëve është e qartë. Ne i bëjmë me dije se drejtësia do të arrijë secilin që ka shkelur ligjin. Të gjithë qytetarët janë të njëjtë. Do të luftojmë për drejtësi, sepse besojmë se ajo është në interes të vendit”, theksoi prokurorja Fatime Fetai.

The post Prokurorja Speciale Fetai porosi kërcënueseve: Drejtësia do t’iu kapë appeared first on Lajminet.

Comments
To Top