Uncategorized

Presidenti padit kryetarin e kryeqytetit


Publikuar më:


Gjykata

Presidenti i Republikës ka kërkuar detyrimin e palës së paditur që ta dëmshpërbleje për dëmin moral të pësuar prej cenimit të nderit dhe personalitetit.

Për këtë gjë, Nishani ka kërkuar një dëmshpërblim monetar në vlerën e vetëm 100 lekëve.

Gjithashtu Presidenti ka kërkuar “detyrimin e palës së paditur të përgënjeshtrojë deklaratat e bëra duke publikuar me shpenzimet e veta në emisionin ”Opinion” të TV Klan dhe mediat kombëtare vendimin e Gjykatës”.

The post Presidenti padit kryetarin e kryeqytetit appeared first on Lajminet.

Comments
To Top