Uncategorized

Presidenti i Hungarisë sot në Shqipëri


Publikuar më:


Ja agjenda:

Ora 11.00 Ceremonia zyrtare e pritjes në Presidencë

Ora 11.10 Takimi kokë me kokë i dy presidenteve

Ora 11.30 Bisedimet zyrtare mes dy delegacioneve

Ora 12.30 Konferenca e përbashkët për shtyp

Ora 15:25 Pjesëmarrje e përbashkët e presidentit të Republikës, Bujar Nishani dhe presidentit të Hungarisë në ekspozitën fotografike “Unë dhe Budapesti” të fotografit Roland Tasho. (vendi: Galeria FAB, prapa Akademisë së Arteve).

The post Presidenti i Hungarisë sot në Shqipëri appeared first on Lajminet.

Comments
To Top