Show Biz

Piero, një nga personazhet më në zë të filmit “Dashuria s’mjafton”


Publikuar më:


Një film i përmasave botërore vjen nga një produksion totalisht shqiptar. Ai ka veçanti të tjera, me skena të xhiruara nëpër trojet shqiptare si dhe ne shumë qytete të tjera evropiane. Me aktorët brilant: Guliem Radoja, Bruno Shllaku, Çun Lajçi, Halil Kumova, pastaj edhe me aktorët e rinj: Drilon Hoxha, , Ajsi Xhaxhaj, Dashnor Asllani, Arian Ramushi Klark Morinaj etj. Njëri nga aktorët e veçantë është Piero, i cili jeton në Amsterdam. Me rolin e tij, ai zbulon edhe disa tipare të veta, të cilat e bëjnë atë një artist të shkëlqyer. Regjinë dhe skenarin e filmit e punoi Drilon Hoxha, ndërsa drejtor fotografie është Dashnor Asllani.

To Top