Uncategorized

Përmbytjet në Tetovë, asnjë riparim


Publikuar më:


Permbytjet ne Tetove

Autoritet lokale dhe qendrore nuk kanë ndërmarr asnjë hap për rregullimin e shtratit të lumit ndërsa pavarësisht donacioneve edhe rruga përreth mbetet e mbuluar në gurrë dhe pluhur.

Banorët shprehen të revoltuar për neglizhencën e komunës.

“Pluhuri na bën shumë problem, kalojmë këtu. Sqarim asgjë nuk ka, i kanë lanë pllakat këtu dhe nuk janë tu i marrë ti vendosin. Nuk janë tu e rregulluar as lumin as rrugën, asnjë lloj investimi nuk kanë bë këtu”.

Ndërkaq Komuna e Tetovës vonesën e punimeve e arsyeton me mos zgjidhjen e dilemës nëse fillimisht duhet të rregullohet shtrati i lumit apo rruga.

Pa dhënë një datë konkrete, nga komuna premtuan se megjithatë punimet do ti nisin shumë shpejtë.

The post Përmbytjet në Tetovë, asnjë riparim appeared first on Lajminet.

Comments
To Top