Uncategorized

Parlamenti kroat voton aktin e shpërndarjes, zgjedhjet në shtator


Publikuar më:


Kroaci

Akti i shpërndarjes, që do të hyjë në fuqi më 15 korrik u miratua nga 137 deputetë, kundrejt dy votave kundër dhe një abstenimi.

Zgjedhjet legjislative duhet të organizohen të paktën një vit pas zgjedhjeve të mëparshme, që nuk shënuan një shumicë të qartë.

The post Parlamenti kroat voton aktin e shpërndarjes, zgjedhjet në shtator appeared first on Lajminet.

Comments
To Top