Uncategorized

Pamje të momentit kur u shkel 4 vjeçari Almir Aliu (Video 18+)


Publikuar më:


Almirit ju bë varrimi ditën e shtunë ndërsa sot duhet të mbahen protesta ku do të kërkohet drejtësi dhe dënim maksimal për vrasësin Boban Iliç i cili tani për tani ka masën paraburgim për 30 ditë.

Për vrasjen e Almirit 4-vjeçar kanë reaguar qytetarët, subjektet nga Maqedonia dhe nga jashtë, institucionet por edhe i gjithë opinioni i gjërë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uZNCei4r4mw?feature=oembed&w=640&h=360]

.

Comments
To Top