25,06,2024

Edhe kështu shitet mishi për festën e Bajramit (Foto)

Must Read

Ferizaj.03.07.2016. Edhe pse  me vendim të  Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë  është mbyllur edhe tregu i kafshëve për shkak të sëmundjes gungore të lëkurës që atakon lopët qumështore dhe vendimeve që mishi të shitët vetëm pas kontrollit nga inspektorët ,sot  mishi  shitej në rrugë  nëpër fshatra të Ferizajt.

Se sa mund të jenë  kushtet higjienike mund të shihet edhe në foto .

Pse inspektorët kanë lejuar këtë , nuk  dihet!

Apo ndoshta  nuk e kanë parë!

E njëjta  gjë ndodhi edhe  festat e kaluara kur në fshatrat Gaçkë e Greme   në të njëjtën mënyrë u shit mishi në rrugë.

 

13569999_1077763668937212_1707297433_o 13589189_1077763512270561_269423497_o 13579849_1077763482270564_1394281988_o 13616393_1077763478937231_2019770056_o

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img